Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Bunun dâhilin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Hakeza bir yangın kapısının üretimlik ederı üreticiden üreticiye değişmiş olduğu kadar piyasada böyle bir yangın kapkaloriın fiyatı da başkalık gösterebilmektedir.

Yangın esnasında ilk akla mevrut güvenliktir. Asayiş hususunda yangının çıbanlangıcından son aşamasına kadar davranışlevselliğini kullanacak olan ekipmanların başında yangın bapları gelmektedir.

Yangın bapsında kilit ve grup mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal önem taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak yer belirlenmelidir.

Yangın bapları yangınların çoğunda önemli bir ilk müdafaaname hattıdır ancak önemli savsaklama sahaı olmaya devam etmektedir.

Metres Mekanizması: Yangın kapıları, yangın sırasında sürekli kapalı tutulmalıdır. Bir kapı andıran veya yaylı menteşe bunu sağlamlar.

Kemiksiz olarak anlamanız derunin kötüya elan önce uygulaması strüktürlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek istiyorum.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın manzum testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakadar istikşaf ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve basit bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayıcı bir taşıttır. Yangın takkadak yangın kaçış holüne yakınlarında oluşturulan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın kapıları kadar yapı emniyetliği düşünceının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna aldatmaınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangınlar çok çabuk dağılabilen ve her yerin yanmasına neden olan çok muhteşem felaketlerin başlangıcında gelmektedir. Bundan dolayı yaşam alanlarında mecburi olan yangın merdivenleri girizgâhinde kullanılan kapıların yangına dayanıklı olması gerekir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine güçlük olan acil hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tamlık kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Çıkış mesafelerinin kapıdan alındığı çatı yararlanma sınıflarında, bir koridor karınindeki 2 yangın merdiveni arasındaki açıklık, evetğmurlama sistemi sıfır dokumalarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve yağmurlama Yangın Kapısı sistemi olan strüktürlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az gayrimümkün.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page